MOYA ORGANIC MATCHA TRADITIONAL TO GO!
Matcha na cesty! Japonský zelený čaj s dobře vyváženou bohatou hořkosladkou chutí, malachytově zelenou barvou a krémovou texturou. Moya Organic Matcha Traditional TO GO! je k dispozici v balení po 7x 1.5 g nebo 24x 1.5 g.
100% bio matcha z první a druhé sklizně.
Kategorie: | Matcha čaj |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Japonský zelený čaj Matcha MOYA ORGANIC TRADITIONAL
Vysoce kvalitní organický matcha čaj z listů 1. a 2. sklizně vyniká vyváženou hořkosladkou chutí, krémovou texturou a sytě malachitově zelenou barvou.
Tato 100% bio matcha s jemně výraznou chutí zeleného čaje je skvělou volbou pro přípravu tradičního matcha čaje, matcha latte, smoothies nebo osvěžujících limonád.
Moya Organic Matcha Traditional je k dispozici v balení po 30, 50, 100, 250 g a 1 kg nebo ve variantě Matcha Traditional TO GO!
Proč je matcha zdraví prospěšná?
- Bio matcha obsahuje přírodní látky, jako jsou katechiny, které jsou v zeleném čaji běžné.
- Je tradičně spojována s klidnou atmosférou a chvílemi odpočinku.
- Je oblíbená při studiu nebo práci, kde je potřeba soustředění.
- Je často volena jako alternativa kávy při dlouhém pracovním dni.
- Je součástí životního stylu zaměřeného na rovnováhu a aktivní přístup.
- Je oceňován jako součást pestré a vyvážené stravy.
Matcha z rodinného políčka až na váš stůl
Úrodná zemina, čistá voda a příznivé klima japonské oblasti Uji poskytuje ideální podmínky pro pěstování kvalitních zelených čajů matcha už celá staletí. Před přímým slunečním svitem speciálně stíněné čajové rostliny produkují listy s vyšším obsahem chlorofylu a L-Theaninu a mají sytější, zelenější barvu.
Organické zelené čaje Moya Matcha se pečlivě pěstují a sklízí na malých rodinných ekologických čajových políčkách. Čerstvé lístky se sbírají, suší a melou na jemný prášek. Ten se pak balí a expeduje v malých dávkách. Tím je zajištěna maximální čerstvost všech Moya produktů.
Vlastnosti čajových lístků jsou zachovány a 100% bio matcha si udržuje vysoký obsah minerálů a antioxidantů i u vás doma.
Příprava tradičního čaje matcha
Tradiční způsob přípravy matcha pochází z japonského čajového obřadu "čadó", který spočívá v použití keramické misky matchawan, bambusové metličky chasen a lžičky chashaku.
- Do misky vložte cca 2 lžičky matcha 1,5-2,3 g.
- Nalijte 50–100ml teplé vody (70 - 80 °C) a promíchejte pomocí chasenu nebo el. napěňovače.
- Pokud je nápoj příliš silný, přidejte více vody.
Srovnání vlastností Matcha Moya
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.